Een zomers geboortekaartje met citroen: fris en fruitig!

Een vleugje zomer in je mailbox

De lente laat zich voorlopig niet zien, maar dat weerhoudt ons er niet van om te dromen van zonnige dagen! Met dit unieke geboortekaartje met citroenthema breng je alvast een vleugje zomer in de mailboxen van je familie en vrienden.

Citroen: fris en vrolijk

De geïllustreerde citroen doorsnede op de voorkant van het kaartje is een echte eyecatcher. De frisse kleuren kanariegeel, gebroken wit en lichtgeel stralen pure zomersfeer uit.

Gedrukt op stevig papier:
Dit kaartje is gedrukt op SuperBrut 610 micron papier, dat een mooie, stevige uitstraling heeft. Perfect om de kwaliteit van jouw blijde boodschap te onderstrepen.

Een quote die bij je past:
De quote “You turn the sour of life into sweetness” vat de kracht van positiviteit perfect samen. Een inspirerende boodschap om mee te geven aan de kleine nieuwkomer.

You turn the sour of life
into sweetness


Speels lettertype in koningsblauw:
Voor de naam van je kindje gebruikte ik een speels, bold kinderfont in de kleur koningsblauw. Deze kleur past mooi bij de citroentinten en geeft het kaartje een extra vrolijke uitstraling. Wil je liever een andere kleur? Laat het me gerust weten, ik pas het zonder meerkosten voor je aan!

doopsDoopsuiker met citroenthema:
maak het compleet

Om het zomerse gevoel helemaal compleet te maken, kun je bijpassend doopsuiker met citroenthema laten maken. Kies uit verschillende lekkernijen en verpakkingen, zoals:

Gepersonaliseerde naamkaartjes

De naamkaartjes op de glazen flesjes limoncello maak je zelf met blanco naamkaartjes en twee aparte stempels: eentje met gele inkt voor de citroendoorsnede en eentje in koningsblauw voor de naam. Leuk én persoonlijk!

Presentatie op een witte etagère

Presenteer het doopsuiker op een witte etagère voor een extra feestelijke touch. Zo maak je er een waar eyecatcher van als je bezoekers langskomen!

Een uniek en persoonlijk geboortekaartje

Met dit zomers geboortekaartje met citroen verras je je dierbaren op een originele en feestelijke manier. Laat me weten wat je wensen zijn en ik help je graag om er iets unieks van te maken!

Extra tips:

Ik help je graag!

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *