Wat zijn de trends in geboortekaartjes in 2024?

|

Gefeliciteerd met de komst van je kindje! Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje dat perfect bij jullie past? Lees dan snel verder om de nieuwste trends geboortekaartjes 2024 te ontdekken.

Trend 1: typografisch happy

Geboortekaartjes met een focus op typografie en kleurgebruik. Als je naar het kaartje kijkt wordt je er instant happy van! De letters staan wat scheef, hebben verschillende kleuren en accentjes zoals bladeren, stipjes en blokjes. Felle kleurcombinaties zijn mogelijk, maar even goed ook pasteltinten worden gebruikt. Om de typografie en kleurgebruik te accentueren kan je ook kiezen voor een andere vorm van het kaartje. Ze worden ook wel vormkaartjes genoemd.

Het kaartje van Flo is een geboortekaartje uit de vaste collectie.

Trend 2: Natuurlijk & Aards

De natuur is een grote inspiratiebron voor geboortekaartjes in 2024. Denk aan zachte kleuren, zoals beige, groen en terracotta.
Illustraties van bloemen, bladeren en dieren zijn erg populair in deze trend.

Het kaartje hiernaast met de ginko blaadjes is een kaartje op maat.
Ook interesse in een kaartje op maat?

zonsondergang

Trend 3: zonsondergang

We zagen de zonsondergangen al even, maar dit jaar ga je ze ook meer zien met felle kleuren, met cactussen, de zon en de maan.

Het kaartje hiernaast met aardkleuren is een kaartje op maat.
Ook interesse in een kaartje op maat?

Trend 4: Duurzame & Ecologische geboortekaartjes

Steeds meer ouders kiezen voor duurzame en ecologische geboortekaartjes. Kies bijvoorbeeld voor kaartjes die gemaakt zijn van gerecycled papier of FSC-gecertificeerd hout. Ook kaarten met een minimalistische vormgeving en minder papierverbruik dragen bij aan een duurzamere keuze.

Flo | 25/1/’24 | Kaartje op maat

Trend 5: groenten & fruit

Prints van groenten en fruit zie je vaak in de modewereld en in decoratie. In 2024 ga je ze ook vaak zien op geboortekaartjes. In verschillende stijlen: waterverf, strak getekend,…

Het kaartje hiernaast met citroenen en een poes is een kaartje op maat.
Ook interesse in een kaartje op maat?

Similar Posts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *