Bestellen

Hoe moet ik bestellen?

Online geboortekaartjes en doopsuiker kopen bij bollieboom.be kan heel eenvoudig in slechts enkele stappen: (1) kies uit het passende aanbod de leukste kaartjes en doopsuiker en stop ze in je winkelmandje (2) maak een keuze in verzend- en betaalwijze (3) bevestig je bestelling en maak het bedrag over (4) volg online je bestelling op, neem je pakje in ontvangst en geniet van al dat moois! 


Bij elk order ontvang je meteen een bevestiging van mij. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is er wellicht iets misgelopen. Verwittig mij dan even. Je ontvangt ook een mail van zodra je pakket hier de deur uitgaat.

De meeste producten zijn voorradig en onmiddellijk leverbaar.
Heb je voor maatwerk gekozen, staat de levertermijn bij het product aangeduid.
De bestelling wordt in 1 keer geleverd. Heb je dus artikelen die onmiddellijk leverbaar zijn en artikelen met maatwerk, dan vertrekt het pakket van zodat het maatwerk ook is toegevoegd aan de bestelling.

Bestel je in België voor 12u, kan je bestelling dezelfde dag nog vertrekken en komt dan 1 dag later aan.
Bestel je in Nederland voor 12u, kan je bestelling dezelfde dag nog vertrekken en komt dan 2 dagen later aan.

Voor producten die niet voorradig zijn, wordt een duidelijke levertermijn vermeld op de site. We proberen je hiervan ook via mail op de hoogte te brengen. Mocht de levering de voorziene termijn overschrijden, zal je hiervan persoonlijk verwittigd worden.

Je kan je bestelling op bollieboom.be veilig betalen via bankoverschrijving of online via het MOLLIE betaalplatform. Wij aanvaarden Bancontact/Mister cash, Maestro, Mastercard, Visa en Ideal.

Ja, dat kan. Als je je bestelling plaatst en je wenst het op te halen, geef ik je een seintje wanneer het klaar ligt. Nadien spreken we verder af.

Heb je nog een vraag over dit onderwerp, contacteer me dan via katleen@bollieboom.be